marți, 3 septembrie 2013


THETA HEALING

Theta Healing este un set de instrumente si tehnici care ne permit sa accesam mintea subconstienta si sa schimbam gandurile si credintele limitative care nu ne mai sunt de folos. Prin accesarea frecventei Theta a creierului, practicantul Theta Healing comanda Universului sa aiba loc vindecarea, la orice nivel doreste (fizic, psihic, emotional, spiritual) si apoi devine martor la procesul vindecarii.

Acest lucru se petrece la nivelul realitatii cuantice, locul unde stiinta si spiritualitatea se intalnesc, intr-un mod de netagaduit. Prin folosirea tehnicii Theta Healing, putem crea un sistem de credinte care sa vina in sprijinul unei vieti sanatoase si traite in abundenta.

Putem beneficia din plin de rezultatele acestei tehnici, indepartand din subconstientul nostru credintele care ne impiedica sa inaintam in procesul nostru de dezvoltare personala si evolutie spirituala si care nu ne lasa sa ne bucuram de viata pe care ne-o dorim. De exemplu, credinte precum:

Nu sunt suficient de bun.
Viata e o lupta.
Nu sunt sprijinit.
Nu-mi voi gasi niciodata sufletul pereche.
pot fi schimbate si inlocuite cu:

Stiu cum sa stralucesc.
Am succes.
Sunt sanatos.
Merit sa traiesc in abundenta.
Tehnica Theta Healing se bazeaza pe acceptarea existentei unei Constiinte Divine in Univers, numita Dumnezeu, Creator sau Sursa a Tot Ceea Ce Este. Theta Healing nu are legatura cu nicio religie, ci doar ofera perspectiva existentei unei Surse Universale, cu care putem conlucra pentru schimbarea aspectelor nedorite din viata noastra.

Starea Theta se refera la incetinirea undelor creierului, dobandita intr-o stare de meditatie profunda. Tehnica ii permite practicantului sa ajunga foarte repede intr-o stare de meditatie profunda, fara a urma un proces indelungat. In aceasta stare, practicantul poate deveni martor al multor miracole rezultate din conlucrarea cu energia creatoare. Va primi intuitiv informatii despre credintele si sentimentele asupra carora trebuie sa lucreze si va putea observa cum are loc vindecarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu