marți, 17 septembrie 2013


EFECTELE LUNII

Dragii mei,
Pe data de 19.09.2013, avem luna plina! Asta inseamna ca este un moment prielnic sa scapam de toate lucrurile care nu ne mai sint de folos! Convingeri limitative, juraminte de saracie, stari care ne aduc disconfort fizic, emotional si mental, astfel incit sa ne punem in echilibru cu ceea ce sintem de fapt, cu fiinta noastra launtrica, cu sinele nostru superior si esenta noastra divina.

Retinem in memoria noatra celulara, programe care intr-un fel sau altul ne "deturneaza" viata pe carari ocolite si ne aduce din ce in ce mai multe greutati! Aceste programe se manifesta prin convingerile noastre, care de cele mai multe ori ne limiteaza existenta, ne limiteaza forta creatiei, puterea noastra interioara!
Acum in conjunctura de luna plina este bine sa scoatem afara tot ceea ce nu ne mai este de folos.
Asa ca incepind din data de 19 (efectele lunii pline se manifesta aproximativ 24 de ore) scoateti afara programe de saracie, juraminte, faceti toate rupturile energetice de persoane care va impiedica evolutia personala!  Faceti-va o lista cu tot ceea ce nu mai doriti in viata voastra. De exemplu: vreau sa nu mai fiu trist/a, vreau sa nu mai fiu nefericit/a etc..., si "rulati-le in mintea voastra intreaga zi!
Apoi faceti pauza ziua urmatoare, iar cind incepe luna noua inlocuiti toate aceste programe, cu programe de prosperitate, abundenta spirituala, fericire!
Sa va fie de folos aceasta informatie!
Iar daca voi doriti, puteti face asta si la o scara mai larga, pentru intreaga Planeta, pentru Romania, pentru toata Creatia!

Pace si iubire infinita va doresc si binele fiecaruia cel mai inalt!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu