TERAPII INDIVIDUALE


TERAPIE INDIVIDUALA


REFLEXOTERAPIE (sedinta 45 MIN)  – 60 LEI

MASAJ TERAPEUTIC (sedinta 60 min)  – 100 LEI

CURATARE ENERGETICA, BIOENERGOTERAPIE  –  130 LEI

REGRESIE  –  80 LEI

TERAPIE “THETA HEALING”  –  150 LEI/Sedinta

SCADEREA GREUTATII CORPORALE PRIN TEHNICI ENERGETICE – 150 LEI

PROGRAMARI LA TEL. : 0734.140.502


Mentionez ca oricarei persoane care opteaza pentru una sau mai multe proceduri, din cele enumerate mai sus, prin capacitatile mele de clarsimtire, ii voi realiza un fel de scanare a corpului energetic, in scopul evaluarii posibilelor blocaje energetice care genereaza probleme de sanatate. De asemeni, pentru o mai buna cunoastere a modului in care realizez aceste proceduri, va expun mai jos, cate o scurta prezentare pentru fiecare dintre ele.


REFLEXOTERAPIA

In cadrul unei sedinte de reflexoterapie se actioneaza prin masaj si presopunctura, in partea inferioara a picioarelor, realizandu-se urmatoarele operatii:
-   activarea punctelor corespondente tuturor organelor interne;
-   deblocarea meridianelor energetice;
- aducerea la suprafata a energiilor blocatoare de la nivelul organelor interne si eliberarea lor;
- echilibrarea yin si yang, fiind binecunoscut faptul ca dezechilibrul acestor energii sta la baza foarte multor boli, instalate in special la nivelul sistemului nervos si corpului emotional;
- actionarea asupra unor puncte situate de-a lungul coloanei vertebrale, generandu-se astfel echilibrarea sistemului nervos central, simpatic si parasimpatic si eliberarea unor tensiuni existente la nivelul musculaturii;

Toate etapele enumerate, aferente acestei proceduri terapeutice, conduc catre o revitalizare a organismului si o instalare a unei stari de bine general.


MASAJUL TERAPEUTIC 

Prima parte a intervalului de timp necesar pentru aceasta procedura, este alocata unei sedinte de reflexoterapie, asa cum este specificat mai sus. Se continuua apoi cu un masaj bland al intregului corp, realizand in acest fel, atat o masare a corpului fizic, cat si a aurei energetice, combinate cu transmisie energetica. Masarea corpului aduce ca si rezultat eliminarea tensiunilor instalate la nivelul musculaturii, iar masajul aurei energetice restabileste forma normala a acesteia, care datorita influentelor energetice exterioare, se distorsioneaza, determinand o dezechilibrare energetica ce duce ulterior la boala fizica. In imaginea de mai jos, aveti exemplul unei aure distorsionate si al unei aure normale, sanatoase.
CURATAREA ENERGETICA SI BIOENERGOTERAPIA

Se face o meditatie de curatare a chakrelor principale. Am intalnit mai multe persoane care s-au temut atunci cand le-am spus despre meditatie, pentru ca nu mai facusera niciodata, motiv pentru care tin neaparat sa precizez ca nu este nimic periculos in aceasta, ba din contra, este o procedura care genereaza o stare de mare pace si armonie sufleteasca. Persoana supusa tratamentului sta intinsa pe masa de terapie, cu fata in sus si cu ochii inchisi  In acest timp, imi plasez mainile preponderent pe acele zone, pe care le depistez cu blocaje energetice sau devitalizate, in faza de diagnosticare, ce se face inainte de inceperea terapiei. Se va transmite in acest fel energie, cu ajutorul careia se va realiza atat deblocarea energetica, cat si reincarcarea tuturor zonelor cu nivel scazut energetic.


REGRESIA

Exista o mare posibilitate, ca multe dintre blocajele pe care le are o persoana, sa provina din trecut, fie de la nivelul acestei vieti, fie de la nivelul vietilor anterioare. Chiar daca inca exista multi cei care cred ca traim o singura viata, este deja dovedit stiintific faptul, ca atunci cand spunem EU, nu suntem corpul fizic, ci spiritul ce se afla in el, iar acest spirit a fost scanteia ce a insufletit multe corpuri fizice, pana a ajunge la acesta din prezent. Aceste programe nebenefice sunt adanc inradacinate in zona subconstientului omului, el putand avea probleme, cum ar fi de pilda o depresie bipolara, fara sa inteleaga de unde ii provine aceasta stare. Una dintre metodele foarte eficace de eliberare a acestor energii si programe negative, implementate in trecut, in subconstient, este regresia.
Persoana este condusa intr-o stare de relaxare totala prin intermediul unei meditatii, prin tunelul timpului, surprinzandu-se in acest fel momentele in care s-au petrecut intamplari, in aceasta viata sau in vieti trecute, care au lasat niste traume sau rani energetice adanci. Acestea ancoreaza energii negative in prezent, generand probleme inexplicabile, nu neaparat doar pe linie de sanatate, ci si de prosperitate, de relatii, etc.
Prin aducerea lor de la nivelul subconstient la nivelul constient, toate acestea sunt eliberate si in acest fel vindecate.
Mentionez ca efectele benefice sunt similare cu cele dintr-o sedinta de hipnoza, doar ca regresia nu este acelasi lucru cu hipnoza. Regresia este o tehnica neinvaziva, placuta, facuta in stare de perfecta constienta, motiv pentru care nu prezinta nici cel mai mic risc.


TERAPIA “THETA HEALING”

Creierul uman este precum un computer. In el pot rula programe bune dar si ceva virusi, care daca sunt lasati sa isi faca de cap, pot genera adevarate ravagii. La nivel subconstient exista un noian de convingeri limitative care pot fi total opuse fata de cele existente la nivelul constientului. Prin aceasta terapie se aduce creierul in starea de frecventa Theta (aferenta starii de veghe, adica de constienta dar cu conexiune in alte lumi, dimensiuni sau planuri, in acelasi timp) si se testeaza convingerile limitative de la nivelul subconstientului. Acestea sunt extrase si reimplementate intr-o forma care sa nu mai genereze nici un fel de limitari, pe nici un plan al vietii. Pe scurt, Theta Healing este un soi de antivirus. Mai multe detalii despre aceasta terapie puteti vizualiza in articolul meu, publicat in data de 3 septembrie 2013.


         SCADEREA GREUTATII CORPORALE PRIN TEHNICI 
         ENERGETICE

Remarc un mare interes pentru curele de slabire de tot felul, cea din top fiind binecunoscuta dieta Dukan.
Din pacate, sunt putini cei ce stiu ca motivele ingrasarii au legatura si cu alimentatia defectuoasa, dar nu numai.
In ultimii cativa ani, datorita transformarilor energetice planetare, prin sosirea pe pamant a unor energii complet noi, creierul omului a fost putin bulversat. Deseori au fost interpretate aceste energii noi, prin simpla lor nerecunoastere, ca un fel de virusi sau bacterii care agreseaza corpul. Atunci creierul a dat comanda de acumulare de grasime, considerand el ca in acest fel, face ceva precum un scut de aparare.
O alta cauza a ingrasarii o reprezinta blocajele energetice, ce duc la o proasta circulatie limfatica si periferica, celulele nemaiprimind cum trebuie elementele nutritive si dand semnal permanent de foame, catre creier. Nu stam sa discutam aici care sunt cauzele blocajelor energetice si nici de ce sunt asa de pregnante in aceste timpuri, mai mult decat in altele, pentru ca este o intreaga istorie de spus.
De asemeni, o alta cauza o reprezinta energiile grele cu care este incarcata in general apa de baut. Apa are memorie. Cum in ultimii ani, neajunsurile, nemultumirile, furiile, ura sunt la ele acasa, apa se simte din ce in ce mai amara la gust, pentru ca este incarcata cu aceste energii. A devenit o apa moarta. Problema este ca celulele noastre se hranesc numai cu apa vie, motiv pentru care desi sunt persoane care spun ca beau minim 2 l de apa pe zi, totusi acest lucru nu se cunoaste. Aceasta apa doar tranziteaza corpul si nu este absorbita in celule, acestea ramanand in continuare nehidratate. Apa vie se gaseste in toate fructele, dar si acestea au fructoza si nu pot fi consumate in cantitati nelimitate, astfel incat sa poata fi acoperit intreg necesarul de apa pentru o zi.
Toate acestea m-au condus catre ideea de a-mi aduna toate cunostintele in domeniu, intr-un pachet, prin intermediul caruia sa pot ajuta oamenii sa slabeasca sanatos. Acest pachet presupune:
-   aplicarea din partea mea a unor tehnici, ce duc la deblocarea energetica;
- activarea unor puncte pe corp, cu mare responsabilitate fata de un metabolism sanatos;
- consiliere asupra unor tehnici energetice pe care pacientul le poate face zilnic, cum ar fi tinerea pentru cateva minute a palmelor, intr-un anumit fel si pe o anumita zona de pe corp;
- consiliere asupra unor tehnici energetice corelate cu puterea gandului;
- consiliere asupra unor tehnici de purificare a apei de consum. Una dintre cele mai la indemana o reprezinta utilizarea unei piramide. Pot furniza la comanda, piramide construite dupa cote la scara fata de cele ale piramidelor din Egipt, din tabla vopsita sau zincata. Pretul este foarte accesibil. El variaza in functie de marimea piramidei dorite. O apa amara introdusa sub piramida si lasata acolo pentru cateva ore, devine dulce ca si mierea. Aceasta este dovada elocventa a modificarilor calitatii apei, iar prin consum permanent, rezultatele sunt absolut miraculoase.


Mentionez ca toate procedurile mele sunt insotite de rugaciuni pe care le rostesc in sinea mea, la inceputul terapiei, astfel incat, totdeauna mi se alatura ajutoare de nadejde, reprezentate prin Inalte Fiinte de Lumina, dupa nevoile fiecarui om in parte. In acest fel, se creeaza un mediu de maxim confort si siguranta, de pace si armonie sufleteasca si nu in ultimul rand, rezultatele devin vizibile foarte rapid.