duminică, 22 septembrie 2013

MESAJ!!!

Un mesaj plin de iubire transmis de prietena mea Ioana !
   

In padurile tropicale traiesc peste 3 milioane de specii de animale, iar una dintre ele, Furnica Rosie de Foc, traieste in pamant, fiind incontinuu amentinata cu anihilarea datorita viiturilor puternice. Naturii nu-i pasa. Daca o specie vrea sa supravietuiasca, trebuie sa demonstreze ca o merita.
La aparitia viiturilor, Furnicile de Foc se unesc una cu cealalta creand o pluta vie pana la tretragerea apelor. Luni intregi, daca e nevoie.  (replica din serialul “Touch”)
Cand vin viiturile, Furnicile de Foc, fiinte atat de de simple si in acelasi timp uimitoare, se unesc fara “a se gandi” la rolul si statutul pe care l-au avut in cadrul musuroiului si se sustin unele pe altele, astfel incat pot sa reziste perioade foarte mari de timp. Ar trebui sa urmam exemplu lor!
Noi, Lucratorii in Lumina, formam un puzzel si doar unindu-ne putem sa-l re-construim. Fiecare dintre noi constituie o piesa a puzzle-lui. Astfel, daca ne-am uni cat mai multi, am reusi sa imbinam toate informatiile pe care le primim si astfel, ne-am usura misiunea si am ajuta ca ascensiunea sa se produca mai usor si pentru mult mai multi oameni.
Daca noi, Lucratori in Lumina, nu suntem uniti, nu comunicam, nu cooperam si nu ne ajutam ce asteptari sa avem de la ceilalti oameni care inca nu s-au trezit?  Cat de mult ii ajutam daca ne lasam condusi de Ego si omitem ca ceea ce este cel mai important este iubirea? Ce asteptari sa avem de la Fiintele de Lumina daca ne lasam orbiti de Ego?

Haideti sa lasam orgoliile, pre-judecatile si suspiciunile si sa ne uinim pentru a ajuta Mama Pamant si pentru a ne ajuta!  Caci, doar urmand exemplul Furnicilor de Foc putem sa ducem la bun sfarsit misiunea cu care am venit in aceasta viata, pe aceasta planeta.
Intradevar,  nu este usoara misiunea insa putem sa o ducem la bun sfarsit caci, altfel nu ne-o alegeam, inainte de intrupare.

Mama Pamant are nevoie de noi! Doar fiind uniti putem sa reusim!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu