joi, 8 august 2013

PUTEREA UNIVERSALA


Viata este, de fapt, foarte simpla. Ceea ce daruim, este ceea ce primim inapoi.
Puterea Universala nu ne judeca si nu ne critica niciodata. Ea ne accepta doar la propia noastra valoare. Apoi, reflecta crezurile noastre in viata. Toate evenimentele care le-ai trait de-a lungul vietii tale, pana in acest moment, au fost create de gandurile si credintele tale din trecut. Au fost create de ganduri si cuvinte, pe care le-am formulat ieri, saptamana trecuta, luna trecuta, anii trecuti, dar acesta este trecutul tau, a trecut si s-a terminat !
Ceea ce este important acum este sa alegi si sa crezi ce spui in acest moment! Pentru ca aceste ganduri si cuvinte vor creea viitorul tau. Punctul tau de putere este in momentul prezent, aici se formeaza deja experientele tale de maine.
Universul ne sprijina total, in fiecare gand pe care alegem sa-l gandim si sa-l credem. Singurul lucru cu care avem de-a face in fiecare moment este un gand, iar un gand poate fi observat si schimbat. Gandurile noastre sunt conforme cu credintele noastre. Unul din cele mai adanci crezuri in fiecare persoana este: “nu sunt destul de bun”, la care se adauga “nu fac destul” sau “nu merit”. Daca acest crez este foarte puternic in tine, atunci cum sa fie posibil pentru tine sa-ti creezi o viata plina de dragoste vesela, prospera si sanatoasa?
Cel mai puternic crez subconstient pe care il ai, este in totala contradictie cu ceea ce iti doresti. Cand ne iubim si ne acceptam pe noi insine, cu adevarat si ne aprobam pe noi insine exact asa cum suntem, auto-aprobarea si auto-acceptarea in momentul prezent, reprezinta cheia schimbarilor pozitive in fiecare aspect al vietii noastre. Dragostea de sine incepe cu a nu ne mai critica pe noi insine deloc, pentru nimic. Adu-ti aminte ca te-ai autocriticat atatia ani si n-a mers. Incearca sa te aprobi si sa vezi ce se intampla.
Nu confunda vanitatea sau aroganta, cu dragostea de sine. Aceasta este numai frica. Dragostea pentru mine inseamna un mare respect pentru mine insumi si recunostinta pentru miracolul care sunt. Dragostea pentru mine este aprecierea dusa la un nivel la care imi umple total inima si mai da si pe dinafara .
In infinitatea vietii unde sunt eu, totul este perfect, intreg si complet – si totusi, viata este in continua schimbare.
Nu exista inceput si sfarsit, numai un ciclu constant si o reciclare a materiei si experientelor.
Viata nu este niciodata blocata sau stricta sau tintuita, pentru ca fiecare moment eate vesnic nou si proaspat
Aleg acum sa ma ridic deasupra problemelor mele, ca sa recunosc maretia fiintei mele.
Doresc din tot sufletul sa invat sa ma iubesc.
TOTUL ESTE MINUNAT IN VIATA MEA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu