marți, 13 august 2013

MAESTRUL DIN NOI

      
        Maestrului din fiecare dintre noi.

        Considera ca aceasta carte este o mana de care te tii, ca sa te ajuti sa urci pe muntele destinului. In doar cateva minute, in care te retragi din activitatea zilnica, in fiecare zi poti sa iei o portie de intelepciune, de innoire spirituala. Poate ca ti-ar placea sa savurezi fiecare mesaj, dimineata, pentru a-ti incepe ziua cu o nota pozitiva – sau, seara, sa treci in revista, ziua care a trecut, privind-o in lumina unor anumite principii.
        Mesajul fiecarei zile contine o tema, un citat plin de intelepciune, o parabola sau o anecdota din viata reala, o rugaciune si o afirmatie. Dupa ce citesti mesajul zilei, inchide ochii pentru cateva clipe si scufunda-te in rugaciune sau afirmatie. Ia aceste idei puternice in subconstient si permite-i adevarului sa risipeasca intunericul. Fiinta divina din tine se va extinde in mod miraculos, pe masura ce iti hranesti spiritul. Nu exista limita la care poate sa ajunga vindecarea, inspiratia si schimbarile pozitive, daca aplici principiile continute in aceasta carte. Urmeaza-ti inalta chemare a inimii si viata ta va fi o dovada a maretei fiinte care esti.
Perspectiva spirituala unica, a lui Alan Cohen, va va oferi un moment de contemplare pura pentru fiecare noua zi – fie ca sunteti in cautarea unui moment de pace, inainte de a o incepe, fie a unul de inspiratie, pentru a va reincarca fortele, la finele ei. Va va lua doar cateva minute sa cititi meditatia zilnica, insa intelepciunea sa va rezona cu voi, de-a lungul intregii zile.
Alan Cohen este autorul a 17 carti, printre care se numara si bestsellerul Dragonul nu mai locuieşte aici. Alan este co-autor in seria bestsellerului: Supă de pui pentru suflet, iar cartile sale au fost traduse in 12 limbi. In fiecare luna, editorialul lui Alan, Din inima, este publicat in 60 de reviste din intreaga lume. James Redfield, autorul cartii Profetiile de la Celestine, il numeste pe Alan: Cel mai elocvent purtator de cuvant al inimii.
Iata un fragment din carte, eseul pentru ziua de 8 ianuarie
8 ianuarie
Cu curaj
Daca ai putea iubi, ai fi cea mai puternica fiinta din lume.
– Emmet Fox
        Am coborat din avion, la ora 11:00, alaturi de sute de alti pasageri, obosit dupa cinci ore de zbor. Chiar atunci am vazut un tanar alergand pe pista cu o pancarta in forma de inima, pe care scria cu litere rosii: Pam, vrei sa fii sotia mea?
        M-am uitat in fata si am vazut o tanara atragatoare, care il astepta la poarta. Va fi amuzant, am gandit eu, in timp ce ma asezam sa vad mai bine aceasta cerere istorica in casatorie. Bineinteles ca flacaul s-a asezat in genunchi si a cerut-o de sotie. Desi Pam era extrem de jenata, a spus un „da” categoric, insotit de un rand de aplauze din partea celor din jur. Toti calatorii, desi obositi, au prins viata dupa aceasta declaratie curajoasa de dragoste si au inceput sa rada si sa vorbeasca entuziasmati.
          Iti inchipui cat de diferita ar fi lumea, daca toti am lua o asemenea atitudine, pentru a ne exprima visurile? In carteaUn Curs in Miracole ni se spune ca toate actele sunt o expresie a iubirii, fie ca sunt declaratii pline de iscusinta, fie strigate dupa iubire, in forme ascunse. Iubirea este puterea ce pune in miscare Universul – nevoia arzatoare a lumii noastre. Macar de i-am oferi iubirii, sustinerea pe care i-o oferimin mod obisnuit, fricii!
        Exerseaza exprimarea iubirii fara retineri. Prietenul meu, Jeffrey, si-a dedicat viata acestei daruiri a iubirii. De cate ori ma vede, ma inunda de-a dreptul cu cuvinte de bunatate, cu imbratisari si cu energie pozitiva. Este unul dintre cei mai fericiti oameni pe care ii cunosc. Este o persoana care ofera, nu cauta iubirea. Prin faptul ca ofera el ceea ce-si doreste, primeste totul.
Da-mi curajul de a-mi exprima grija si atentia, fara frica sau rezerve.
Sustin iubirea, iar iubirea ma sustine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu