miercuri, 14 august 2013

NEALE DONALD WALSCH


In aceasta zi din viata ta, cred ca Dumnezeu vrea ca tu sa stii  

... ca nu exista ceva ce voi numiti numar nenorocos, cum ar fi 13, ori eveniment nefericit cum ar fi intalnirea cu pisica neagra. Tu iti faci singur norocul.
Dar, in realitate, norocul nu exista, daca il definesti ca fiind un bine neasteptat, care vine de nicaieri, fara niciun motiv anume.Noroc este un acronim  [joc de cuvinte in limba engleza LUCK = Love Undergirding Creationist Knowledge = NOROC iubirea care sustine cunoasterea creationista] Cand folositi cunoasterea legata de modul in care sa creati lucrurile din viata voastra, trebuie sa faceti aceasta dintr-o vibratie de iubire si niciodata dintr-una de frica. Frica este cea care impinge departe de tine, ceea ce iti doresti. Iubirea il atrage.
De exemplu, nu poti crea vindecare de o boala, daca ti-e teama de acea boala si incerci sa acctionezi din acea vibratie a fricii. Nici nu poti crea abundenta, dintr-o stare in care esti ingrijorat din cauza banilor. In ambele situatii nu vei avea deloc noroc [luck]. Creatia porneste dintr-o vibratie a IUBIRII. A iubi ceea ce ESTE si a iubi ceea ce urmeaza sa vina!
Ai inteles? Bine. Tu stii exact de ce ai auzit aceste cuvinte, astazi.
Cu dragoste, prietenul tau
neale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu