joi, 29 octombrie 2015

DINCOLO DE LIMITE

                                         DINCOLO DE LIMITE              

Credinta este elementul nostru esential de existenta. Doar ca, sistemul social in care traim, “a avut grija” sa implementeze milioane de credinte false, care sa saboteze puterea noastra interioara si frumusetea sufletelor. Zilnic, de dimineata pana seara la culcare, exprimam o multitudine de credinte: “cred ca viata este grea”, “cred ca nu pot invata decat prin sacrificii”, “cred ca, cu cat sufar mai mult, cu atat ma apropii mai mult de Dumnezeu”, “cred ca Dumnezeu ma pedepseste”, “cred ca nu merit sa fiu fericit/a”. Subconstientul nostru se manifesta ca un burete inca din copilarie si chiar si in viata de adult atunci cand nu exista discernamant.
Tocmai de aceea dragii mei,  va propun pentru acest sfarsit de saptamana un atelier de lucru, in care sa gasim impreuna raspunsurile la intrebarile cele mai frecvente, care ne framanta si nu ne permit sa fim in armonie, pace si intr-o conexiune perfecta cu Dumnezeul nostru interior si cu intreaga noastra capacitate de a exprima frumosul. “Cine sunt Eu?, “Ce ma opreste sa am tot ceea ce imi doresc?”, “Ce sau cine imi blocheaza prosperitatea?”, “De ce nu reusesc sa duc pana la capat lucrurile incepute?” si multe altele, sunt doar cateva exemple .
Una dintre metodele pe care le folosesc in atelierele mele de lucru se numeste “Respiratia Divina” si este un instrument ce mi- a fost revelat ceva timp in urma, cu efecte imediate de constientizare, de transmutare si de crestere in constiinta.
Atelierul cuprinde 12 ore de lucru intensive, interval impartit in doua zile, sambata si duminica.

Program
Sambata
1.  Meditatia culorilor (curatare si ridicare a vibratiei);
2. Eliberare de programe si credinte limitative (puterea personala, capacitate extrasenzoriala, increderea in sine, iubirea de sine);
3.   Daruri (meditatie);
4. Meditatie de constientizare si materializare a unui proiect personal (activarea facorului de atractie);

Duminica
1. Meditatie curatare si purificare;
2.Eliberare de programe si credinte limitative (despre bani, si despre tot ceea ce inseamna prosperitate finanxciara);
3. Daruri (meditatie);
4. Meditatie de constientizare si materializare a unui proiect financiar;
Investitia de participare este de 150 lei pentru fiecare zi de lucru. Locatia va fi transmisa prin e-mail persoanelor inscrise.
Inscrierile se fac la adresa:
sau la telefon 0734.140.502
    
     Cu dragoste, respect si recunostinta,
     Cristiana Petrof,
     energoterapeut, specialist in terapii complementare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu