joi, 28 august 2014

SUFLETE PERECHE

  SUFLETE PERECHE
                                                  
                                                  Atelier de lucru

Dragii mei,

Va invit sa participati la un atelier de lucru avand ca menire clara realizarea relatiei la care fiecare viseaza intr-un fel sau altul, implementarea sau intarirea armoniei in relatiile existente, inlaturarea dezbinarii intre semeni. Noi stim ca aceste programe ruleaza din pacate din plin in cadrul societatii noastre si mai stim ca ele au un aport deosebit in neimplinirea statutului de fiinta fericita. Imi doresc ca prin coordonarile efectuate in cadrul acestui atelier pe care intentionez sa il sustin in cat mai multe locuri din tara, sa imi aduc aportul la schimbarea acestei situatii, astfel iincat sa pot vedea mergand pe strada, mai multi oameni cu zambetul pe buze.

Iata programul Atelierului:
1.     Ce este sufletul pereche? Ce fel de relatii pot implica sufletele pereche?
Meditatie pregatitoare de curatare a chakrelor si campurilor energetice.
2.     Dizolvarea si eliberarea de programe si convingeri ce blocheaza intalnirea Sufletului pereche (atunci cand il cautam) sau buna intelegere si comunicare cu Sufletul pereche (atunci cand se afla alaturi de noi).
In aceasta parte a atelierului, vom lucra asupra cresterii iubirii si increderii de sine si fata de semenii nostri, eliberarii tuturor aspectelor si energiilor blocante si stagnante, din momentul copilariei si pana in prezent, din vieti trecute (eliberarea de juraminte, divort energetic, taierea tuturor stringurilor ce inca ne mai leaga de trecut). Vom face la acest punct trei meditatii.
3.     Programe nebenefice si convingerile altora  fata de noi. Cum sa tratam        acest subiect si ce este de facut?
4.     Cum ne ajuta rugaciunea in gasirea sufletului pereche sau in dizolvarea  animozitatilor cu partenerii pe care ii avem deja. Exercitii.
5.     Meditatie pentru chemarea sufletului pereche cu compatibilitate maxima.
In acest week-end (30-31 august), atelierul se va sustine la nivelul localitatilor Constanta si Mangalia. 
Programul exact presupunand orele de incepere si stabilirea corelarii zilelor de duminica si sambata cu cele doua localitati, se va comunica spre sfarsitul saptamanii, dupa ce se va face o consultare a posibilitatilor persoanelor ce ar dori sa participe.
Durata de desfasurare va fi de aproximativ 6 h.
Pretul este de 250 lei
Inscrierile se fac pe adresa cristianapetrof@yahoo.com, sau la numarul de telefon: 0734140502.
Locatia desfasurarii se va  comunica prin e-mail pentru ca ea va depinde de numarul persoanelor inscrise.
Coordonator de atelier: Cristiana Petrof - Terapeut atestat Theta Healing si Formator


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu